Yritystapahtumat

ShowCompany

Onnistunut tapahtuma

Ydinosaamistamme ovat erikokoiset ja erilaisille kohderyhmille suunnatut yritystoimintaan liittyvät asiakas- ja henkilöstötapahtumat jo 30 vuoden ajalta!

Suunnittelu

Tuotamme antamanne budjetin rajoissa toiveidenne mukaisen tapahtuman. Palveluumme kuuluu koko konsepti aina kaluste- ja astiavuokrauksesta ohjelman suunnitteluun. Yritystapahtumat voimme järjestää omissa tiloissanne tai etsiä puolestanne tilaisuuteenne sopivan tapahtumapaikan.

Laatu

Työmme laadusta emme tingi; kehitämme jatkuvasti osaamistamme asiakkaiden hyväksi. Jokaisen toimeksiannon edellytyksenä on yhteinen ymmärrys tapahtuman tavoitteista.

Ohjelmapalvelut

Lisäpalveluna tarjoamme ohjelmapalvelut, etsimme esiintyjät, suunnittelemme ohjelman jne. Siis säästämme aikaasi, vaivaasi ja hermojasi.

Lue lisää!

Harjannostajaiset

Vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella olemme tuottaneet vuosien saatossa lukuisia peruskivenmuuraustilaisuuksia, harjannostajaisia, rakennuksen käyttöönotto/vihkiäistapahtumia, sekä elintarvike-, auto-, kodinkonemyymälöiden että rautakauppojen avajaistapahtumia. Hoidamme myös lehdistötilaisuudet.

Lue lisää!


Meiltä kokemuksella kaikki mitä yritystapahtumaasi tarvitset! Kysy lisää, vastaamme mielellämme!

Pyydä tarjous!